ITI recomand si martisoarele créer de Valentina Cristea, DIN Hunedoara. sunt deosemorsure, facute cu mult Drag: martisoarele pot fi vazute aici și pot fi comandate la adresa de e-mail Veronica@vboutique.ro sau téléphoniques la 0763611331. Pisica ochioasa – Brosa cu dimensiine de 30 × 40 mm, manuel de brodata PE Panza Alba. Linistit: 40 Lei Mac de camp – Brosa cu dimensiine de 30 × 40 mm, brodata manuel PE Panza Alba. Vine însotită de un SNUR de martișor si un plic imprimat cu motive de primavara. Linistit: 40 Lei modelele de mărţişoare care vor rezulta sunt trei tipuri de floricele. Pandative DIN Pasta fimo pictate manuel cu accesorii DIN Otel inoxidabil = 10 lei Martisoare fait main DIN Ceara, parfumate si colorate, 5 lei bucata, comenzi aici. Scoala de Joaca a inceput anul acesta un proiect expérimental cu scopul de a deschide USA copiilor mai maricei si Tinerilor care vor sa invete un mestesug. Am facut parteneriat cu Atelierul lui Bogdan Care se afla in satul Piscu, Comuna Ciolpani si ne-am gandit sa pornim Proiectul cu martisoare.

Bogdan Popa este Mester argintar si Aurar, printre putinii existenti en Roumanie, care este Dornic sa DEA mai departe DIN mestesugul lui. Martisoarele sunt facute DIN Argint in TEHNICA filigran si turnare in vid. Marimea unora, nu depaseste marimea unei Unghii. Trebuie sa stii ca banii stransi DIN vanzarea acestor martisoare vor DotA atelierul astfel incat sa putem Primi Cat mai multi copii. (Momentan nu avem decat o masuta 3 pensete si 2 clestisori-cu soin Lucrezia Bogdan deobicei – Vrem sa luam masute, si ustensile pentru minim 30 de copii care vor sa invete TEHNICA filigran si turnare in vid) Martisoarele se pot achizitiona facand comanda PE mesaj Privat PE Pagina Scolii de Joaca aici sau Atelierul lui Bogdan aici iar de PE Data de 26 Feb suntem invitati la TARGUL de Martisor de la Muzeul Taranului roman. Fluturasi/calulule – 20 de lei banuti – 15 Lei bratara rayme – 25 de lei ingerasii (serie limitata) – 200 Lei cruciulita (serie limitata) – 150 lei preturi: martisoare MICI cu animalute – 5-6 Lei martisoare fetite – 10 lei martisoare sub forma de AC – 20 Lei martisoare crosetate fait à la main si martisoare DIN piele naturala. Fiecare Martisor prezinta sistem de prindere (Brosa). Preturile sunt dupa cum urmeaza: – martisoare DIN piele (modèle d`orice): 3 Lei; – martisoare crosetate TRIFOI si floricele: 3 Lei; – martisoare trandafiri si palariute: 4 lei. Martisoare Brose DIN fimo – 5 lei/bucata, aici comenzi. Brose pictate manuel PE lemn. Pretul este de 12 Lei/Brosa.

Martisoare DIN fetru, agrafe pentru fetite sau Brose pentru doamne. Ensemble baloane: 10 lei Flori, fluturi si Frunze: 3 Lei Ciuperca, umbrela, NOR, bufnite: 5 lei Cutie de lemn, decorata si pictata Manual – 30 de lei; Modelul foarte simplu, Propus de o mămică educatoare, e uşor de pus laolaltă de copii, însă folosirea pistolului de Lipit Céré prezenţa obligatorie a unui adulte. Martisoarele cu buburuza Costa 3 Lei Buc, iar cele Flori 7 Lei. Pagina de FB e aici. Martisoarele “Fuiorul fermecat” sunt pictate Manual PE lemn, insotite de cartonas personalizat cu versuri pentru fiecare Zona a Tarii. Fiecare Martisor are AC de Brosa, carton personalizat cu versuri si Vine Ambalat Individual in pungulita DIN hartie Natur, legata cu SNUR DIN Iuta. Elza fait à la main magasin propune Brose manuel de brodate, pret: 25 lei. MODELE de martisoare fimo, de incepator.

Asta e, toti suntem incepatori OData. ? mărţişoare DIN hârtie reciclată, Cu şnur răsucit manuel şi Magnet.